Selecteer provincie

Suzuki Dealer Blitterswijk

Details

Adres
Dorpsstraat 55
4145KB Schoonrewoerd
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Garage Blitterswijk V.O.F., gevestigd aan de Dorpsstraat 55 in Schoonrewoerd, is een gerenommeerd autobedrijf dat al sinds 1961 het goede adres is voor een nieuwe Suzuki en een jong gebruikte occasion (diverse merken). Op onze website treft u een uiteenlopende collectie aan van betrouwbare auto's. Ons bedrijf heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden.

Het is daarom dat onze klantenkring steeds blijft groeien. Wij proberen via Internet een nog breder publiek van dienst te zijn. Mocht u na het bezoeken van onze site een keer langs willen komen, onze openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en zaterdags van 09:00 tot 16:30 uur.

Onze werkplaats

Wanneer u voor onderhoud of reparatie naar onze garage moet dan is uw auto bij ons in goede handen. Wij beschikken namelijk over goed opgeleide monteurs en over een moderne werkplaats met moderne apparatuur. Mocht er bij een reparatie een onderdeel besteld moeten worden of wanneer een reparatie iets langer duurt, dan laten wij u dat altijd even weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat er vervangend vervoer beschikbaar is. Tevens zijn wij aangesloten bij schade-garant voor al uw schade- en herstel werkzaamheden. Ook zijn wij Stek Erkend airco vulstation.

Ons monteurteam zal er tevens voor zorgen dat uw auto wordt afgeleverd met een APK-keuring en een afleveringsbeurt. U kunt zo vol vertrouwen en met een veilig gevoel de weg op.