Selecteer provincie

Oudshoorn BV Automobielbedrijf

Details

Adres
Touwbaan 5
2352CZ Leiderdorp
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Automobielbedrijf Oudshoorn B.V., al 35 jaar uw Mitsubishi dealer voor Leiderdorp/Leiden en omstreken!

Wij zijn úw Mitsubishi dealer in de regio. Wat kunt u eigenlijk van ons verwachten? Veel enthousiasme voor het merk, uiteraard. Want Mitsubishi heeft veel te bieden. Daarnaast staat ons team garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Kortom: voor service en advies op topniveau. U mag dus heel wat van ons verwachten.

Sinds 1 maart 2010 zijn wij de nieuwe Nissan dealer van de regio Leiden & Leiderdorp e.o

Al meer dan 35 jaar zijn wij in deze regio actief als erkend dealer, en voeren wij naast Nissan ook andere Aziatische merken. Nissan is dan ook een zeer welkome aanvulling in ons bedrijf.

Eén ding willen we hier graag vast benadrukken: in ons bedrijf staan niet de autos en de techniek voorop, maar de mensen. Ons bedrijf draait dus om u en uw mobiliteit. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze site www.oudshoornbv.nl, kom langs of mail uw vraag naar ons.

Wij zullen er alles aan doen om u te alle tijden mobiel te houden en zorg dragen dat u met plezier in uw voertuig kunt rond rijden. Hoe we dat doen, is iets wat u moet ervaren. Ons team van ervaren medewerkers staat altijd voor uw klaar!

Ons devies is 100% service!