Selecteer provincie

Autobedrijf Slager

Details

Adres
Poortdijkstraat 61/63
4318AM Brouwershaven
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Automobielbedrijf Slager BV, de Volkswagen specialist op Schouwen Duiveland, sinds 1948 voor zowel verkoop als onderhoud van dit merk, het adres op Schouwen Duiveland.

Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen, en hebben juiste apparatuur om uw auto te onderhouden volgens de door de fabriek gestelde onderhoudsnormen en voorwaarden waardoor de mobiliteitsgarantie behouden en gecontinueerd wordt.

Daarnaast hebben wij een regelmatig roulerende voorraad gebruikte autos in verschillende prijsklasse. Uiteraard allemaal voorzien van een Nationale Autopas (NAP) en Bovag garantie . Onze occasions zijn natuurlijk van top tot teen gecontroleerd en altijd voorzien van een nieuwe APK bij aflevering (bij autos ouder dan 3 jaar)

Bent u eigenaar van een Volkswagen, Audi, Seat of Skoda, of gewoon op zoek naar een goed autobedrijf voor het onderhoud van uw auto, dan is Automobielbedrijf Slager BV voor u het juiste adres, ook als het gaat om een auto die niet uit de Volkswagen keuken afkomstig is, wij zijn u graag van dienst.

Verder kunt u bij ons brandstoffen tanken, 24 uur per dag door middel van Bank/Giro pas, met hoge kortingen.

En natuurlijk uw auto wassen met onze moderne wasinstallatie, die het mogelijk maakt uw auto te wassen en te laten drogen zonder het omslachtige en tijdrovende zemen.

Automobielbedrijf Slager BV, wanneer service iets voor u betekent!

Bij ons is het mogelijk om uw wens in te vullen als het gaat om het aanschaffen van een nieuwe Volkswagen, Audi, Seat of Skoda. Tevens verzorgen wij graag het onderhoud van uw Volkswagen, Audi Seat en Skoda.

Onze werkplaats is voorzien van alle moderne apparatuur die noodzakelijk is om de moderne auto te onderhouden en zonodig te repareren.

Onze monteurs volgen regelmatig cursussen bij onze importeur voor bijscholing waardoor de technische kennis altijd op het juiste niveau is.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en APK. Ook voor banden bent u hier altijd voordeliger uit, scherpe prijzen en snelle service is ons uitgangspunt.

Auto rijden is al duur zat, wij letten op de kleintjes.

Als het gaat om het aanschaffen van nieuwe of een gebruikte auto bent u bij Automobielbedrijf Slager BV aan het juiste adres.

Altijd de nieuwste modellen op voorraad en bij inruil krijgt u altijd een eerlijke prijs terug voor uw huidige auto.